|
Де знайти дівчину для серйозних стосунків?
|
|
| Tango | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 00:22 | Повідомлення # 1 | Група: Модератори | Зараз настав такий світ, що практично неможливо знайти нормальну дівчину для серйозних стосунків, а не на 2 тижні. І хто його зна де їх шукати. Розкажіть хто і де познайомився з своєю половинкою. І де знайомитись.... | | |
|
| Japetto | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 13:49 | Повідомлення # 2 | | Група: Перевірені | Пошукай у себе в підвалі, чи під діваном! ))))))))))))))))))))
Я - це я! Ви - це ви! Тож давайте залишимось самими собою! | | |
|
| Tango | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 13:52 | Повідомлення # 3 | Група: Модератори | шукав... там немає... оригінально знайти свою половинку під диваном..) | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 14:27 | Повідомлення # 4 | Група: Модератори | Як це немає нормальних дівчат??? Може ти просто не так з ними поводишся, що вони тікають через 2 тижні?
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
| Tango | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 14:39 | Повідомлення # 5 | Група: Модератори | якось само розпадається вся романтика після 2 тижнів.. не "тяне і все" а ви наприклад скільки найдовше зустрічались?  | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 15:13 | Повідомлення # 6 | Група: Модератори | Quote (Tango) розпадається вся романтика після 2 тижнів Але ж все в твоїх руках! Ти ж можеш усе змінити. Чи ти думаєш романтика існуватиме сама по собі? Так не буває. А стосунки потрібно завжди підтримувати, розвивати, а не пускати на самоплин...
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
| KaVyN | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 18:46 | Повідомлення # 7 | Група: Перевірені | ти визначся що тобі потрібно від дівчини, і тоді питай чому вона тікає
Ni}{to | | |
|
| Tango | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 19:20 | Повідомлення # 8 | Група: Модератори | та шо ви всі заладили.. це ж я не про себе. по статистиці за 2 тижні розходяться. десь таке чув. це по перше. а по друге тікаю я а не вона) п.с. фотка супер от ви наприклад найдовше скільки зустрічались? я 3 тижні, а потім дьору. якось мені це все...забагато контролю)  | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 19:41 | Повідомлення # 9 | Група: Модератори | Забагато контролю? А ти що хотів і дівчину мати і гуляти на всі сторони, як вільний вітер? А якщо сам тікаєш, значить не на тих дівчат натрапляв, як то кажуть "не твоє"... І справа тут не в тому, де ти з нею познайомився (нормальну дівчину можна знайти де завгодно), а в тому що ти мабуть просто боїшся серйозних стосунків от і втікаєш...
|
| Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 01:23 | Повідомлення # 10 | Група: Модератори | мабуть розкусили) поки якась не припре до стінки : "Женись на мені!", доти холостЄком буду) чи краще таку, шоб "кришу від неї знесло", кароч, шоб втюритись по самі вуха? | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 15:37 | Повідомлення # 11 | Група: Модератори | Ну навряд чи ти знайдеш таку, щоб отак і сказала "женись на мені". Дівчата зараз горді. А от коли влюбишся по-справжньому, то вже й втікати не схочеш, а навпаки підеш хоч на край світу за нею
|
| Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 18:19 | Повідомлення # 12 | Група: Модератори | вот-вот. - ГОРДІ. во всьому вина, чого підійти хлопцям тяжко) | | |
|
| Liker | Дата: Субота, 03.05.2008, 18:44 | Повідомлення # 13 | Група: Користувачі | а ми шукаємо гордих, а одружуємось на простеньких.. | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 18:59 | Повідомлення # 14 | Група: Модератори | Quote (Tango) вот-вот. - ГОРДІ. во всьому вина, чого підійти хлопцям тяжко) Але хлопці теж зараз горді! І хочуть щоб дівчата все робили самі - і перші підходили і т. д.
|
| Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 21:41 | Повідомлення # 15 | Група: Модератори | хлопці не горді, ми прості) | | |
|