|
Де знайти дівчину для серйозних стосунків?
|
|
| Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 21:43 | Повідомлення # 16 | Група: Модератори | ми любимо щоб дівчину тяжко було добитися), але хочемо щоб вона була якомога простішою коли вже "добилися") | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 21:43 | Повідомлення # 17 | Група: Модератори | Та ну? Не горді? Не вірю, ви просто визнавати це не хочете. Хоча... гордість я б вам ще простила, а от несміливість...
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
| Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 21:46 | Повідомлення # 18 | Група: Модератори | несміливість це вже ознака слабості. лікується 50 грамами). і у нас слабості немає). а так то коли є несміливість - це вже любоФФ:) | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 21:47 | Повідомлення # 19 | Група: Модератори | Tango, ви самі собі суперечите! Хочете щоб і горда була і не горда одночасно. А так не буває. Дівчина, вона якщо горда, то горда і до того як її серце "завоювали" і після того. Ну хіба що потім вона переступатиме через свою гордість, а на таке мало хто погодиться.
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 21:48 | Повідомлення # 20 | Група: Модератори | Quote (Tango) коли є несміливість - це вже любоФФ:) То що ж тепер несміливіть вважати закоханістю?
|
| Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 21:56 | Повідомлення # 21 | Група: Модератори | Quote (Odunokuj_Angel) То що ж тепер несміливіть вважати закоханістю? абсолютно вірно. коли серце стукає, виривається з грудей ноги трусяться підійти не можеш, коли слова путаються між собою... стає страшно до неї заговорити... це любоФФ  | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 22:00 | Повідомлення # 22 | Група: Модератори | Ого, ти все так розяснив, ніби зараз це переживаєш...
|
| Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 22:08 | Повідомлення # 23 | Група: Модератори | )) ні, своє серце закохати нівкого не можу.. хоч пістолет приставляй) | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 22:10 | Повідомлення # 24 | Група: Модератори | Чого так? Бережеш серце?
|
| Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 22:27 | Повідомлення # 25 | Група: Модератори | та то нерви-нерви... берегти треба) а в тебе як? комусь вже серце "віддала"? | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 22:47 | Повідомлення # 26 | Група: Модератори | Ой, ми перейшли вже на такі особисті питаня... Я взагалі безсердечна Так друзі говорять...
|
| Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 22:49 | Повідомлення # 27 | Група: Модератори | ого.. серце-камінь? лід? спить? і не розбудиш? | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 22:51 | Повідомлення # 28 | Група: Модератори | Незнаю-незнаю... Може комусь і вдасться розбудити, розтопити лід і т. д.
|
| Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 23:24 | Повідомлення # 29 | Група: Модератори | треба каністру бензини і сірника? чи яким способом? чи краще букет квітів і тортік)
Повідомлення відредагував Tango - Субота, 03.05.2008, 23:25 | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 23:28 | Повідомлення # 30 | Група: Модератори | Ой, ну навіщо так жорстоко? Чого зразу бензин і сірники? Може для початку спробувати щирою любов'ю, довірою, повагою, ласкою і т. п.??? 
|