Де знайти дівчину для серйозних стосунків?
|
|
Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 23:29 | Повідомлення # 31 | Група: Модератори | гарне серце. так і поколотись не далеко... | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 23:30 | Повідомлення # 32 | Група: Модератори | А ти як думав? Не все так просто...
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 23:36 | Повідомлення # 33 | Група: Модератори | от бач...не такі ви вже й прості як здається) | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 23:38 | Повідомлення # 34 | Група: Модератори | А хіба я казала, що ми прості? Математика справді легша (не просто так в пісні співають) Але і ви не такі вже й прості. Вас теж іноді поробуй зрозумій.
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
Tango | Дата: Неділя, 04.05.2008, 00:16 | Повідомлення # 35 | Група: Модератори | та ми прості як віник, розумні як двері. от наприклад... шо в тебе на аві пише? | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Неділя, 04.05.2008, 11:47 | Повідомлення # 36 | Група: Модератори | Незнаю, що там пише. А чого ти питаєш?
|
|
Odunokuj_Angel | Дата: Понеділок, 05.05.2008, 22:11 | Повідомлення # 38 | Група: Модератори | Quote (Tango) от сижу з лупою, підзорною трубою, біноклем і прочитати не можу... А воно тобі треба? Ти б щось серйозне запитав...
|
KaVyN | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 14:11 | Повідомлення # 39 | Група: Перевірені | на мою думку дівчина яка сама підходить першою або дійсно дуже втюрилась(малоімовірно), або може зробити дуже погано Додано (06.05.2008, 14:11) --------------------------------------------- захочеш серйозних стосунків то будь яку дівчину навернеш на свою думку. Просто треба дійсно хотіти а не думати що хочеш
Ni}{to | | |
|
Tango | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 23:49 | Повідомлення # 40 | Група: Модератори | Quote (KaVyN) яка сама підходить першою а такі є... Quote (Odunokuj_Angel) А воно тобі треба?Ти б щось серйозне запитав... ок... серйозне так... кавун казав про те що дівчина перша може підійти. ти б змогла? | | |
|
KaVyN | Дата: Середа, 07.05.2008, 09:24 | Повідомлення # 41 | Група: Перевірені | ну прості не прості, як хто
Ni}{to | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Середа, 07.05.2008, 22:00 | Повідомлення # 42 | Група: Модератори | Quote (Tango) ти б змогла? Мабуть змогла б, якби справді хлопець мені подобався...
|
Tango | Дата: Середа, 07.05.2008, 23:41 | Повідомлення # 43 | Група: Модератори | це ти так кажеш тільки.. а в реальній ситуації голову гордо вверх, шоб корона не впала. | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Четвер, 08.05.2008, 17:26 | Повідомлення # 44 | Група: Модератори | Tango, неправда! Звичайно гордість є, але проявляється вона тоді, коли перший крок вже зроблено. Я можу зробити перший крок, але якщо не буде ніякої зворотньої реакції, то буде Quote (Tango) голову гордо вверх, шоб корона не впала.
|
Tango | Дата: Четвер, 08.05.2008, 18:32 | Повідомлення # 45 | Група: Модератори | хіба шо так. | | |
|