Я тебе люблю.
|
|
Odunokuj_Angel | Дата: Неділя, 11.05.2008, 20:19 | Повідомлення # 1 | Група: Модератори | Признаємся в любові коханим і просто друзям.
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
Balda | Дата: Понеділок, 12.05.2008, 02:09 | Повідомлення # 2 | Група: Перевірені | Quote (Odunokuj_Angel) Признаємся в любові коханим і просто друзям. смішна фраза=)"Ей ти друг я тебе кохаю" тіпа так?=))Додано (12.05.2008, 02:09) --------------------------------------------- Ахаххаха Odunokuj_Angel ти від мене на 1 день старша я 18 лютого народився=)
Ни что не истина и всё позволено... | | |
|
Tango | Дата: Понеділок, 12.05.2008, 16:35 | Повідомлення # 3 | Група: Модератори | я люблю тебе, моє кохання, моє золотко, ти наякраща шо у мене є ти найцінніша, нійдорогоцінняша, без тебе не зміг би існувати, не уявляю свого життя, ти як легкий подих весняного вітру (а круто, бл_н) здіймаєшсая на моє сонцем пригріте лице, тти ніжніша за ніжність оповита проміннями сакури що стеляться на твої долоні, ти була найважливішою моєю річчю.. мій ровер. гг ммм... незнаю кому признатись...
Повідомлення відредагував Tango - Понеділок, 12.05.2008, 16:40 | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Понеділок, 12.05.2008, 17:37 | Повідомлення # 4 | Група: Модератори | Quote (Balda) ти від мене на 1 день старша я 18 лютого народився=) Ну значить не старша, а молодша на один день А ти з якого року?
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
Balda | Дата: Понеділок, 12.05.2008, 18:12 | Повідомлення # 5 | Група: Перевірені | Тю туплю...тож 89
|
Odunokuj_Angel | Дата: Середа, 14.05.2008, 19:08 | Повідомлення # 6 | Група: Модератори | Balda, а ти звідки? Quote (Balda) смішна фраза=)"Ей ти друг я тебе кохаю" тіпа так?=)) Чого смішна? Я наприклад своїх друзів дуже люблю, просто ця любов не така як до коханої людини. Любити можна багатьох, а кохати одного. P.S. Я вас всіх люблю, тільки кожного по-своєму :D
|
Balda | Дата: Субота, 17.05.2008, 02:39 | Повідомлення # 7 | Група: Перевірені | Quote (Odunokuj_Angel) Balda, а ти звідки? ТернопільДодано (17.05.2008, 02:39) --------------------------------------------- Odunokuj_Angel, дай ссилку свою на http://vkontakte.ru плз
|
Odunokuj_Angel | Дата: Неділя, 18.05.2008, 11:39 | Повідомлення # 8 | Група: Модератори | Balda, В Контакте
|
|
Link | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 14:22 | Повідомлення # 10 | Група: Користувачі | Quote (Balda) Любити можна багатьох, а кохати одного. Підтримую!!
Любов - річ жорстока,і ти розумієш, Що ніколи не був таким одиноким. Вона тебе вогнем пекучим обпалить І ніхто не спитає, чи тебе болить. | | |
|
KaVyN | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 20:00 | Повідомлення # 11 | Група: Перевірені | десь я це вже чув
Ni}{to | | |
|
Tango | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 20:03 | Повідомлення # 12 | Група: Модератори | Quote (Hardmetalgirl) йпт... ще ніхто не признався ? я признався | | |
|
Tango | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 20:04 | Повідомлення # 13 | Група: Модератори | Quote (Link) Любити можна багатьох, а кохати одного. Підтримую!! так. любити можна пиво, але кохати його не ожна... хоча.. можна, але то вже не нормально. | | |
|
|
Tango | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 01:02 | Повідомлення # 15 | Група: Модератори | ну.. коли появиться така людина я скажу) | | |
|