Блондинки чи брюнетки?
|
|
|
|
Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 21:51 | Повідомлення # 1 | Група: Модератори | і чи має значення колір волосся? | | |
|
Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 21:52 | Повідомлення # 2 | Група: Модератори | проголосував Брюнетки, хоча і Блондинки подобаються. А у виборі дівчини колір волосся для мене немає значення.
Повідомлення відредагував Tango - Субота, 03.05.2008, 21:52 | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Неділя, 04.05.2008, 23:38 | Повідомлення # 3 | Група: Модератори | Невже колір волосся має хоч якесь значення??? А взагалі кажуть, що чоловіки люблять блондинок, а одружуються на брюнетках 
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
Tango | Дата: Понеділок, 05.05.2008, 23:40 | Повідомлення # 4 | Група: Модератори | правду кажуть. колір волосся може і немає, за те "в душі" блондинка може бути і покрашена в брюнетку. як то кажуть: блондинка покрашена в брюнетку - штучний інтелект) от: "1. Q: Как называют блондинку с половиной мозга? A: Одаренной 2. Q: Как погибают клетки мозга блондинки? A: В одиночестве 3. Q: Как называется, когда блондинка красится под брюнетку? A: Искусственный интеллект 4. Q: Что говорит правая нога блондинки левой? A: Ничего. Они никогда не встречаются. 5. Q: Каково высшее достижение психики блондинки? A: Присутствие в теле. 6. Q: Как добиться, чтобы у блондинки загорелись глаза? A: Посветить фонариком в ухо. 7. Q: Почему блондинкам не дают обеденного перерыва? A: Слишком долго учить их заново. 8. Q: Какая разница между блондинкой и компьютером? A: Информацию в компьютер достаточно ввести только один раз. 9. Q: Что блондинка думает о новом компьютере? A: Он ей не нравится: не ловит 9-й канал." але тещо захоплюємося блондинками більше, тоже троха правда...  | | |
|
KaVyN | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 14:06 | Повідомлення # 5 | Група: Перевірені | якщо мені не сподобається колір волосся я заставлю його перекрасити...
Ni}{to | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 18:43 | Повідомлення # 6 | Група: Модератори | KaVyN, невже ти думаєш, що вона зразу побіжить перекрашуватись??? Tango, наукою вже навіть доведено, чому чоловіків "тягне" на блондинок. 
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
Tango | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 22:46 | Повідомлення # 7 | Група: Модератори | Quote (Odunokuj_Angel) Tango, наукою вже навіть доведено, чому чоловіків "тягне" на блондинок. наука тут лізе куди непотрібно. блондинки подобаються і брюнетки також))  | | |
|
KaVyN | Дата: Середа, 07.05.2008, 09:31 | Повідомлення # 8 | Група: Перевірені | лізти не полізе, але вночі я б сам перекрасив(жарт) Повір я б змусив її перекраситись
Ni}{to | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Середа, 07.05.2008, 21:57 | Повідомлення # 9 | Група: Модератори | Quote (KaVyN) Повір я б змусив її перекраситись Щось я дуже в цьому сумніваюсь.... 
|
Tango | Дата: Середа, 07.05.2008, 23:32 | Повідомлення # 10 | Група: Модератори | Quote (KaVyN) Повір я б змусив її перекраситись Якби вона так була б привабливішою. | | |
|
Tango | Дата: Середа, 07.05.2008, 23:34 | Повідомлення # 11 | Група: Модератори | Quote (Odunokuj_Angel) Щось я дуже в цьому сумніваюсь.... можна "нечайно" розлити біло-жовту краску...ммм...прямісінько , най його, їй на голову... | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Четвер, 08.05.2008, 17:29 | Повідомлення # 12 | Група: Модератори | Quote (Tango) можна "нечайно" розлити біло-жовту краску...ммм...прямісінько , най його, їй на голову... Таке можуть і не пробачити 
|
Tango | Дата: Четвер, 08.05.2008, 18:48 | Повідомлення # 13 | Група: Модератори | а потім хутко вибачатись, мол, нечайно) | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Четвер, 08.05.2008, 18:55 | Повідомлення # 14 | Група: Модератори | Якщо правильно попросити то погогдиться
|
Tango | Дата: Четвер, 08.05.2008, 19:08 | Повідомлення # 15 | Група: Модератори | значить перед тим гарно просити. хоча краще вже полюбити таку як вона є | | |
|