Понеділок
22.09.2025
12:37
Вітаю Вас Гість
RSS

Skreen - обговоренню підлягає все :)
Головна Реєстрація Вхід
Кохання на відстані - Форум »
[ ТИЦЬНИ ТУТ, побачите хто шо нового на форумі написав · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форуму: Odunokuj_Angel  
Кохання на відстані
KaVyNДата: П'ятниця, 02.05.2008, 19:04 | Повідомлення # 1
Група: Перевірені
Статус: Оффлайн
моя дівчина виїздить в Італію. каже що не назавжди. В кого яка думка існує кохання на відстані чи ні??????????????????????????????????????????????????????????????????????? sad

Ni}{to
Odunokuj_AngelДата: П'ятниця, 02.05.2008, 19:57 | Повідомлення # 2
Група: Модератори
Існує, але по-моєму це дуже важко. Потрібно повністю довіряти людині. Як тільки зявиться хоч крапля недовіри почнуться сварки на пустому місці і нічого хорошого з цього не вийде. А взагалі дуже багато пар є таких де вона живе в одному місті, а він в іншому, бачаться раз в пів року і все в них добре. А ти не переживай. Все буде добре! Якщо справді кохає, то обовязково повернеться!

Я не лучшая, я – единственная!

Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!

TangoДата: Субота, 03.05.2008, 00:57 | Повідомлення # 3
ммм... існує...але.. ой тяжко-то-тяжко... потрібно мати велике терпіння для такого кохання. головне не обривати зявязок... а то найде собі іншого...думаю... dry
BaldaДата: Субота, 03.05.2008, 01:18 | Повідомлення # 4
Quote (KaVyN)
моя дівчина виїздить в Італію. каже що не назавжди. В кого яка думка існує кохання на відстані чи ні???????????????????????????????????????????????????????????????????????

Буде тяжко...У тебе будуть случайні статеві акти...в неї також...це 100% таке життя але з людиною яку ти поважаєш "люиш" не можна втрачати зв"язок пишіть,общайтесь - ніхто у вас цього не забере.

Ни что не истина и всё позволено...
Odunokuj_AngelДата: Субота, 03.05.2008, 15:44 | Повідомлення # 5
Quote (Balda)
не можна втрачати зв"язок

Я з цим повністю згідна, якщо втратите звязок або відмовитесь зразу від свого кохання, то це кінець. Боріться за своє кохання і ніяка відстань вам не зашкодить.

Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!

LikerДата: Субота, 03.05.2008, 18:45 | Повідомлення # 6
Група: Користувачі
багато чув ситуації..

наприклад мужик жінці пару років пересилав гроші з-за кордону, а коли приїхав вияснилось, шо вона одружена вже рік чи шось на іншому..

Odunokuj_AngelДата: Неділя, 04.05.2008, 23:39 | Повідомлення # 7
Liker, ну і таке звичайно буває, але вже думаю якщо кохання справжнє, то йому ні відстань, ні час не завадять...

TangoДата: Понеділок, 05.05.2008, 01:26 | Повідомлення # 8
KaVyN, головне не посваріться перед відїздом smile .

а так то, якшо вона дійсно кохає, то повернеться)

KaVyNДата: Понеділок, 05.05.2008, 21:33 | Повідомлення # 9
Я вважаю, що коли моя дівчина переспить з іншим то вже ніколи не буде моєю wacko

Ni}{to

Повідомлення відредагував KaVyN - Понеділок, 05.05.2008, 21:33
Odunokuj_AngelДата: Понеділок, 05.05.2008, 22:07 | Повідомлення # 10
Якщо по-справжньому кохає, то не поступить так підло.

KaVyNДата: Вівторок, 06.05.2008, 14:09 | Повідомлення # 11
ну ну huh

Ni}{to
TangoДата: Вівторок, 06.05.2008, 23:56 | Повідомлення # 12
ти би поступив?
KaVyNДата: Середа, 07.05.2008, 09:22 | Повідомлення # 13
Ніколи. Я навіть якби розлюбив дівчину то спочатку розійшовся б з нею, а потім ішов до другої

Ni}{to
Odunokuj_AngelДата: Середа, 07.05.2008, 22:03 | Повідомлення # 14
Quote (KaVyN)
Ніколи. Я навіть якби розлюбив дівчину то спочатку розійшовся б з нею, а потім ішов до другої

Це було б справедливо. Просто з поваги (а вона повинна бути якщо ти любив) до дівчини потрібно спершу з нею розійтись, а вже тобі до іншої іти. Хоча багато пацанів роблять не так, всі хочуть мати запасний варіант (ну на випадок якщо та, друга відмовить)

TangoДата: Четвер, 08.05.2008, 00:00 | Повідомлення # 15
ліричний відступ:

Quote (Odunokuj_Angel)
Хоча багато пацанів роблять не так, всі хочуть мати запасний варіант (ну на випадок якщо та, друга відмовить)

запаска потрібна. а вдруг колесо пробється. wacko
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Copyright Змінив))) © 2025