Кохання на відстані
|
|
KaVyN | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 19:04 | Повідомлення # 1 | Група: Перевірені | моя дівчина виїздить в Італію. каже що не назавжди. В кого яка думка існує кохання на відстані чи ні???????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ni}{to | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 19:57 | Повідомлення # 2 | Група: Модератори | Існує, але по-моєму це дуже важко. Потрібно повністю довіряти людині. Як тільки зявиться хоч крапля недовіри почнуться сварки на пустому місці і нічого хорошого з цього не вийде. А взагалі дуже багато пар є таких де вона живе в одному місті, а він в іншому, бачаться раз в пів року і все в них добре. А ти не переживай. Все буде добре! Якщо справді кохає, то обовязково повернеться!
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 00:57 | Повідомлення # 3 | Група: Модератори | ммм... існує...але.. ой тяжко-то-тяжко... потрібно мати велике терпіння для такого кохання. головне не обривати зявязок... а то найде собі іншого...думаю... | | |
|
Balda | Дата: Субота, 03.05.2008, 01:18 | Повідомлення # 4 | Група: Перевірені | Quote (KaVyN) моя дівчина виїздить в Італію. каже що не назавжди. В кого яка думка існує кохання на відстані чи ні??????????????????????????????????????????????????????????????????????? Буде тяжко...У тебе будуть случайні статеві акти...в неї також...це 100% таке життя але з людиною яку ти поважаєш "люиш" не можна втрачати зв"язок пишіть,общайтесь - ніхто у вас цього не забере.
Ни что не истина и всё позволено... | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 15:44 | Повідомлення # 5 | Група: Модератори | Quote (Balda) не можна втрачати зв"язок Я з цим повністю згідна, якщо втратите звязок або відмовитесь зразу від свого кохання, то це кінець. Боріться за своє кохання і ніяка відстань вам не зашкодить.
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
Liker | Дата: Субота, 03.05.2008, 18:45 | Повідомлення # 6 | Група: Користувачі | багато чув ситуації.. наприклад мужик жінці пару років пересилав гроші з-за кордону, а коли приїхав вияснилось, шо вона одружена вже рік чи шось на іншому.. | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Неділя, 04.05.2008, 23:39 | Повідомлення # 7 | Група: Модератори | Liker, ну і таке звичайно буває, але вже думаю якщо кохання справжнє, то йому ні відстань, ні час не завадять...
|
Tango | Дата: Понеділок, 05.05.2008, 01:26 | Повідомлення # 8 | Група: Модератори | KaVyN, головне не посваріться перед відїздом . а так то, якшо вона дійсно кохає, то повернеться) | | |
|
KaVyN | Дата: Понеділок, 05.05.2008, 21:33 | Повідомлення # 9 | Група: Перевірені | Я вважаю, що коли моя дівчина переспить з іншим то вже ніколи не буде моєю
Ni}{to
Повідомлення відредагував KaVyN - Понеділок, 05.05.2008, 21:33 | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Понеділок, 05.05.2008, 22:07 | Повідомлення # 10 | Група: Модератори | Якщо по-справжньому кохає, то не поступить так підло.
|
KaVyN | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 14:09 | Повідомлення # 11 | Група: Перевірені | ну ну
Ni}{to | | |
|
Tango | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 23:56 | Повідомлення # 12 | Група: Модератори | ти би поступив? | | |
|
KaVyN | Дата: Середа, 07.05.2008, 09:22 | Повідомлення # 13 | Група: Перевірені | Ніколи. Я навіть якби розлюбив дівчину то спочатку розійшовся б з нею, а потім ішов до другої
Ni}{to | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Середа, 07.05.2008, 22:03 | Повідомлення # 14 | Група: Модератори | Quote (KaVyN) Ніколи. Я навіть якби розлюбив дівчину то спочатку розійшовся б з нею, а потім ішов до другої Це було б справедливо. Просто з поваги (а вона повинна бути якщо ти любив) до дівчини потрібно спершу з нею розійтись, а вже тобі до іншої іти. Хоча багато пацанів роблять не так, всі хочуть мати запасний варіант (ну на випадок якщо та, друга відмовить)
|
Tango | Дата: Четвер, 08.05.2008, 00:00 | Повідомлення # 15 | Група: Модератори | ліричний відступ: Quote (Odunokuj_Angel) Хоча багато пацанів роблять не так, всі хочуть мати запасний варіант (ну на випадок якщо та, друга відмовить) запаска потрібна. а вдруг колесо пробється.  | | |
|