Любов чи дружба?
|
|
Odunokuj_Angel | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 15:32 | Повідомлення # 1 | Група: Модератори | Що для вас важливіше - любов чи дружба? І якби довелось вибирати, що б ви вибрали - кохану людину чи друга?
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
Tango | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 17:53 | Повідомлення # 2 | Група: Модератори | ого.. шо раз то круче... напевно все таки кохану людину... чи друга... вже сам запутався.. | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: П'ятниця, 02.05.2008, 19:46 | Повідомлення # 3 | Група: Модератори | І справді, на це питання дуже важко відповісти. Напевно все залежить від ситуації. На щастя мені ще не доводилось вибирати, знаходжу час і для друзів і для коханої людини. Але все ж цікаво, чи доводилось комусь робити такий нелегкий вибір, і кого обрали.
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 01:00 | Повідомлення # 4 | Група: Модератори | о.. коли зявляється кохана, дуже важко поєднувати друзі і вона, добре, якшо вона з твоєї компанії., а то ще робота, універ... | | |
|
Balda | Дата: Субота, 03.05.2008, 01:14 | Повідомлення # 5 | Група: Перевірені | Quote (Odunokuj_Angel) Що для вас важливіше - любов чи дружба? Такого поняття як "Любов" для мене не існує...Існує таке поняття як "повага" повага до людини з якою ти хочеш провести своє життя.Так не спорю існує така ілюзія,"міраж" до 5-10 років шлюбу ти думаєш ,що це любов...потім ви всі зрозумієте,що я намагаюсь сказати.
Ни что не истина и всё позволено... | | |
|
Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 01:25 | Повідомлення # 6 | Група: Модератори | це ще щастий коли ілюзія 5-10 років. а то й місяь два три тіко. | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 15:41 | Повідомлення # 7 | Група: Модератори | Quote (Tango) о.. коли зявляється кохана, дуже важко поєднувати друзі і вона, добре, якшо вона з твоєї компанії., а то ще робота, універ... Думалю, що якщо друзі справжні, то вони все зрозуміють... Хоча... всяке буває. І все таки час потрібно знаходити і для друзів і для коханої людини і для навчання і всього іншого. Це звичайно не так просто, але все ж реально.
|
Liker | Дата: Субота, 03.05.2008, 18:46 | Повідомлення # 8 | Група: Користувачі | треба поєднувати, згоден. але якшо твоя компанія проти твоєї дівчини... звичайно виберу, кого ж вибрати? дівчину мабуть. | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 18:50 | Повідомлення # 9 | Група: Модератори | Quote (Liker) але якшо твоя компанія проти твоєї дівчини Що ж це за друзі такі, що проти? Справжні друзі, на мою думку, мають підтримати будь який твій вибір (ну це я про дівчину)
|
Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 21:35 | Повідомлення # 10 | Група: Модератори | згоден на всі 100 :). кидай друзів, бери женись). може їх навіть не "зводити" разом. друзі друзями, а дівчина дівчиною. | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 21:37 | Повідомлення # 11 | Група: Модератори | Tango, згодна з тобою, не обовязково зводити друзів і дівчину разом. Якщо вже між ними не приязнь, то це не повід вибирати між друзями і коханою.
|
KaVyN | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 14:08 | Повідомлення # 12 | Група: Перевірені | моя думка дівчат багато, а справжніх друзів мало. Робіть висновки
Ni}{to | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 18:37 | Повідомлення # 13 | Група: Модератори | KaVyN, в чомусь ти таки правий - хлопець сьогодні є, а завтра його вже нема ( от Tango, любить втікати ), а друзі з тобою завжди.
|
Tango | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 22:55 | Повідомлення # 14 | Група: Модератори | Quote (Odunokuj_Angel) от Tango, любить втікати )) а треба на цепочку і до дівки..  | | |
|
KaVyN | Дата: Середа, 07.05.2008, 13:46 | Повідомлення # 15 | Група: Перевірені | прив'язати до ліжка і нікуди не пускати
Ni}{to | | |
|