Дружба між хлопцем і дівчиною
|
|
Tango | Дата: Середа, 14.05.2008, 23:02 | Повідомлення # 31 | Група: Модератори | може. це як дівчина друга. | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: П'ятниця, 30.05.2008, 12:59 | Повідомлення # 32 | Група: Модератори | Вона ж його сестра, а не дівчина!!!
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
Tango | Дата: П'ятниця, 30.05.2008, 19:33 | Повідомлення # 33 | Група: Модератори | Quote (Odunokuj_Angel) Невже це може бути причиною щоб не зустрічатись з дівчиною чи тимбільше дружити? дружити звичайно можна. а зустрічатись... є такі закони: - не можна зустрічатись з сестрою друга - не можна зустрічатись з колишньою дівчиною друга. | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: П'ятниця, 30.05.2008, 22:06 | Повідомлення # 34 | Група: Модератори | Quote (Tango) не можна зустрічатись з колишньою дівчиною друга. Ну це я ще можу зрозуміти, а на рахунок сестри хоч вбий - не розумію.
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
Tango | Дата: Неділя, 01.06.2008, 18:48 | Повідомлення # 35 | Група: Модератори | така наша підсвідомість... | | |
|
|
Link | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 14:04 | Повідомлення # 37 | Група: Користувачі | Дружба між хлопцем і дівчиною може бути,якщо хлопець гомосексуаліст. А так то дружба коли-небудь переросте в щось більше.
Любов - річ жорстока,і ти розумієш, Що ніколи не був таким одиноким. Вона тебе вогнем пекучим обпалить І ніхто не спитає, чи тебе болить. | | |
|
KaVyN | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 20:05 | Повідомлення # 38 | Група: Перевірені | а якщо дівчина нетрадиційної орієнтації то що хлопець її згвалтує?????
Ni}{to | | |
|
Tango | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 20:43 | Повідомлення # 39 | Група: Модератори | Quote (Link) Дружба між хлопцем і дівчиною може бути,якщо хлопець гомосексуаліст. не згоден! в мене э хороші подруги, це просто дружба. і я не гомосексуаліст. гг. значить твоє твердження неправильне.
Повідомлення відредагував Tango - Понеділок, 09.06.2008, 20:43 | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 23:01 | Повідомлення # 40 | Група: Модератори | Tango, Вона ж не сказала, що якщо ти не гомосексуаліст, то ваша дружба 100% переросте у кохання. Вона сала на увазі, що у більшості випадків стається саме так, але є і виключення.
|
Tango | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 23:06 | Повідомлення # 41 | Група: Модератори | ні це не виключення і не бльшість випадків. дружба існує часто. думаю в кожного є друг чи подруга чи була колись з протилежної статі. не просто друг, а хороший друг. | | |
|
Hardmetalgirl | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 23:57 | Повідомлення # 42 | Група: Модератори | Quote (KaVyN) а якщо дівчина нетрадиційної орієнтації то що хлопець її згвалтує????? не знати ...
| | |
|
Link | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 00:03 | Повідомлення # 43 | Група: Користувачі | не згоден! в мене э хороші подруги, це просто дружба. і я не гомосексуаліст. гг. значить твоє твердження неправильне. Звідки ти знаєш чи вони тобі подруги?може ти з ними дружиш. це не моє твердження.припущення
Любов - річ жорстока,і ти розумієш, Що ніколи не був таким одиноким. Вона тебе вогнем пекучим обпалить І ніхто не спитає, чи тебе болить. | | |
|
Tango | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 01:04 | Повідомлення # 44 | Група: Модератори | Quote (Link) Звідки ти знаєш чи вони тобі подруги?може ти з ними дружиш. масло масляне, горох гороховий, трактор траторний
Повідомлення відредагував Tango - Вівторок, 10.06.2008, 01:05 | | |
|
toofast | Дата: Понеділок, 16.06.2008, 20:57 | Повідомлення # 45 | Група: Модератори | нарешті прочитавши всі ваші коментарі, я напишу свою думку: дружба між хлопцем і дівчиною існує, але кожен розуміє дружбу по своєму. є подруги з якими можна поговорити на різні теми, а є "подруги" з якими тільки по.....ся, і я тобі подзвоню коли захочу поговорити:))))) кожен розуміє дружбу по своєму, і вкожного вона інша з іншою дівчиною. | | |
|