|
Дружба між хлопцем і дівчиною
|
|
| KaVyN | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 18:26 | Повідомлення # 16 | Група: Перевірені | просто люди привикли бути друзями і не можуть інакше
Ni}{to
Повідомлення відредагував KaVyN - Вівторок, 06.05.2008, 18:26 | | |
|
| Tango | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 23:01 | Повідомлення # 17 | Група: Модератори | або просто він розумів що ніяк... а вона не поступалась... | | |
|
| KaVyN | Дата: Середа, 07.05.2008, 13:45 | Повідомлення # 18 | Група: Перевірені | або він хотів а вона не розуміла таке часто трапляється
Ni}{to | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: Середа, 07.05.2008, 21:53 | Повідомлення # 19 | Група: Модератори | Незнаю чому ви всі так говорите. По-моєму дружба між хлопцем і дівчиною все таки існує. От у мене є друг. І це справді лише дружба.
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
| Tango | Дата: Середа, 07.05.2008, 23:28 | Повідомлення # 20 | Група: Модератори | існу. я говорив що існує. | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: Четвер, 08.05.2008, 17:31 | Повідомлення # 21 | Група: Модератори | А з ким вам простіше дружити - з хлопцем чи дівчиною? Мені наприклад, завжди було легше з хлопцями. І взагалі я вважаю, що хлопці вірніші друзі, ніж дівчата. Як мінімум - вони не відіб"ють твого хлопця
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
| Tango | Дата: Четвер, 08.05.2008, 18:56 | Повідомлення # 22 | Група: Модератори | Quote (Odunokuj_Angel) І взагалі я вважаю, що хлопці вірніші друзі, ніж дівчата. авбсолютно згоден. я теж так завжди вважав Quote (Odunokuj_Angel) Як мінімум - вони не відіб"ють твого хлопця не факт є різні. гг) (повбивав би тих гомоненормальних) мені дружити.. та з хлопцями. з такими як ти легше порозумітись і т.д. коли говориш з дівчиною, вона не завжди відверта, думає шо про неї подумають. а коли говоримо пацан до пацана, то якось по, шо хто думає. говоримо як є. хоча є подруги з якими також говориться легко. | | |
|
| KaVyN | Дата: Четвер, 08.05.2008, 19:54 | Повідомлення # 23 | Група: Перевірені | багато було спроб але так нічого і не вийшло
Ni}{to | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: П'ятниця, 09.05.2008, 11:04 | Повідомлення # 24 | Група: Модератори | Quote (Tango) коли говориш з дівчиною, вона не завжди відверта з я згідна. Це не про мене, але про деяких моїх знайомих... З хлопцями простіше + хлопцям завжди швидше вдавалось мене заспокоїти чи вивести з депресії. Хоча без найкращої подруги теж нікуди.
|
| Tango | Дата: П'ятниця, 09.05.2008, 11:43 | Повідомлення # 25 | Група: Модератори | одже дружба між хлопцем і дівчиною - це кожного особисте, хто як себе почуває зь тими і з тими. | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 10.05.2008, 10:56 | Повідомлення # 26 | Група: Модератори | Друзі потрібні всім. А от з ким дружити - з хлопцем чи дівчиною кожен обирає сам, так як йому краще.
|
| Tango | Дата: Понеділок, 12.05.2008, 15:52 | Повідомлення # 27 | Група: Модератори | дкмаю тема закрита). чи ще є якісь самовираження? | | |
|
| Balda | Дата: Вівторок, 13.05.2008, 11:05 | Повідомлення # 28 | Група: Перевірені | Всетаки є... Tango, Аньку помниш?Дена сестра...я б знею ніколи в житті...бо сестра мого друга=)хоча вона хотіла нарушити кордон дружби на скільки ти можеш пам"ятати=)
Ни что не истина и всё позволено... | | |
|
| Tango | Дата: Вівторок, 13.05.2008, 16:09 | Повідомлення # 29 | Група: Модератори | гг) ну ти від неї не раз втікав все-тки)) дивись, ше колись дійсно зловить. чи поняла шо не вийде? | | |
|
| Odunokuj_Angel | Дата: Середа, 14.05.2008, 18:58 | Повідомлення # 30 | Група: Модератори | Quote (Balda) бо сестра мого друга=) Невже це може бути причиною щоб не зустрічатись з дівчиною чи тимбільше дружити? 
|