Жінка за кермом
|
|
Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 22:52 | Повідомлення # 1 | Група: Модератори | Зараз на вулицях нашого міста все частіше можна побачити дівчину за кермом. Як ви до цього ставитесь? Є хоч хтось хто за те щоб дівчата водили авто? Я вже 8 місяців за кермом і чула лише негативні відгуки про дівчат за кермом...
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 23:53 | Повідомлення # 2 | Група: Модератори | я зате шоб дівчата були за кермом!!))...танка. гг)) вибач, мені здається шо не дівчаче то діло. і які тобі автомобілі подобаються? | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 03.05.2008, 23:56 | Повідомлення # 3 | Група: Модератори | Не дівчаче? Але чому? Статистика каже, що жінки уважніші за кермом. А подобаються маленькі жіночі авото і джипи, позашляховики. Тойота Prado, mazda 6 та багато інших
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
Tango | Дата: Субота, 03.05.2008, 23:58 | Повідомлення # 4 | Група: Модератори | Женщина за рулем - что звезда в небе: ты ее видишь, а она тебя - нет. | | |
|
Tango | Дата: Неділя, 04.05.2008, 00:00 | Повідомлення # 5 | Група: Модератори | угу..тойота прадо.. от коли зявлялись леді-таксі на деу-матізах, думав там будуть леді. а одну побачив, я вибачаюсь, але то добра бочка за рулем була. матіз маленька машина + жінка така ВЕЛИКА... кумедно.  | | |
|
|
Odunokuj_Angel | Дата: Неділя, 04.05.2008, 23:24 | Повідомлення # 7 | Група: Модератори | Quote (Balda) Дай ссилку на статистику Це не мої слова, це сказав один ДАІшник, коли мої документи перевіряв А анекдоти... Їх придумують чоловіки, щоб хоч якось оправдатись, адже жоден гордий чоловік не визнає, що якась жінка краще за нього водить авто. Так вже історично склалось, що автомобілі - це суто чоловіче. І тепер, коли жінки "дорвались" до керма, ви змушені захищатись анекдотами і фразами типу "жінка за кермом - мавпа з гранатою". Коли ви вже визнаєте жінок повноцінним водіями, нічим не гіршими за вам, чоловіків???????????????????
|
Balda | Дата: Понеділок, 05.05.2008, 00:23 | Повідомлення # 8 | Група: Перевірені | Слова ДАІ не вважаю статистикою...
Ни что не истина и всё позволено... | | |
|
Tango | Дата: Понеділок, 05.05.2008, 00:50 | Повідомлення # 9 | Група: Модератори | Quote (Odunokuj_Angel) Коли ви вже визнаєте жінок повноцінним водіями, нічим не гіршими за вам, чоловіків??????????????????? тут нема що визнавати. це неправда! . жінки може й уважніше, не знаю, за те ви не орієнтуєтесь на дорогах "по ситуації". якшо би забрати всі знаки, розмітку, світлофори, правила, чоловіки би собі нормально їздили, а жінки на обочині стояли, або дома сиділи)  | | |
|
KaVyN | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 14:24 | Повідомлення # 10 | Група: Перевірені | УБІЙЦА (МАВПА ЗГРАНАТОЮ ПУЩЕНА В НАРОД)
Ni}{to | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Вівторок, 06.05.2008, 18:40 | Повідомлення # 11 | Група: Модератори | Quote (Tango) якшо би забрати всі знаки, розмітку, світлофори, правила, Якщо це все забрати, то не буде смислу їздити. Якщо всі їздитимуть не по правилах, а хто як хоче, то навіть чоловіки перестануть орієнтуватися!!! Так що не будьте такими самовпевненими!!! Жінки орієнтуються не гірше за вас!
|
Balda | Дата: Середа, 07.05.2008, 11:02 | Повідомлення # 12 | Група: Перевірені | Знакомый рассказывал, как он стоял на переходе-зебре, ожидая, когда проедет кавалькада медленно движущихся автомобилей. У него глаза полезли на лоб, когда он заметил, что в одной из машин девушка положила на руль книгу и читала ее вслух сидевшему рядом малышу! Двадцятирічні дівчата за кермом визнані найбільш небезпечною групою серед водіїв: на кожен мільярд кілометрів у них доводилося близько 20 ДТП, що закінчилися смертю одного з учасників. Згідно з дослідженням Американського національного інституту по обслуговуванню автомобілів (ASE), найчастіше в автосервіси звертаються жінки - 65%. Крім того, в 89% випадків саме жінки є ініціаторами ремонту автомобілів в їхніх сім'ях, повідомляє прес-служба General Motors.
Ни что не истина и всё позволено... | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Середа, 07.05.2008, 21:55 | Повідомлення # 13 | Група: Модератори | Quote (Balda) Двадцятирічні дівчата за кермом визнані найбільш небезпечною групою серед водіїв Мені ще немає 20 
|
Tango | Дата: Четвер, 08.05.2008, 00:24 | Повідомлення # 14 | Група: Модератори | Quote (Odunokuj_Angel) Мені ще немає 20 значить за пару років будеш: Quote (Balda) найбільш небезпечною групою серед водіїв | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Четвер, 08.05.2008, 17:09 | Повідомлення # 15 | Група: Модератори | Не через пару років, а через 10 місяців
|