Середа
02.07.2025
15:27
Вітаю Вас Гість
RSS

Skreen - обговоренню підлягає все :)
Головна Реєстрація Вхід
Жінка за кермом - Форум »
[ ТИЦЬНИ ТУТ, побачите хто шо нового на форумі написав · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Модератор форуму: toofast  
Жінка за кермом
Odunokuj_AngelДата: Субота, 03.05.2008, 22:52 | Повідомлення # 1
Група: Модератори
Статус: Оффлайн
Зараз на вулицях нашого міста все частіше можна побачити дівчину за кермом. Як ви до цього ставитесь? Є хоч хтось хто за те щоб дівчата водили авто? Я вже 8 місяців за кермом і чула лише негативні відгуки про дівчат за кермом... cry

Я не лучшая, я – единственная!

Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!

TangoДата: Субота, 03.05.2008, 23:53 | Повідомлення # 2
я зате шоб дівчата були за кермом!!))...танка. гг)) вибач, мені здається шо не дівчаче то діло.

і які тобі автомобілі подобаються?

Odunokuj_AngelДата: Субота, 03.05.2008, 23:56 | Повідомлення # 3
Не дівчаче? Але чому? Статистика каже, що жінки уважніші за кермом. wink
А подобаються маленькі жіночі авото і джипи, позашляховики. Тойота Prado, mazda 6 та багато інших smile

Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!

TangoДата: Субота, 03.05.2008, 23:58 | Повідомлення # 4
Женщина за рулем - что звезда в небе: ты ее видишь, а она тебя - нет.
TangoДата: Неділя, 04.05.2008, 00:00 | Повідомлення # 5
угу..тойота прадо..

от коли зявлялись леді-таксі на деу-матізах, думав там будуть леді. а одну побачив, я вибачаюсь, але то добра бочка за рулем була. матіз маленька машина + жінка така ВЕЛИКА... кумедно. biggrin

BaldaДата: Неділя, 04.05.2008, 15:01 | Повідомлення # 6
Група: Перевірені
Quote (Odunokuj_Angel)
Статистика каже, що жінки уважніші за кермом.

Дай ссилку на статистику crazy crazy crazy crazy crazy crazy lol lol

Додано (04.05.2008, 15:01)
---------------------------------------------
Якби була така статистика то не було б стільки анегдотів про дівчат за кермом=))

Ни что не истина и всё позволено...
Odunokuj_AngelДата: Неділя, 04.05.2008, 23:24 | Повідомлення # 7
Quote (Balda)
Дай ссилку на статистику

Це не мої слова, це сказав один ДАІшник, коли мої документи перевіряв biggrin А анекдоти... Їх придумують чоловіки, щоб хоч якось оправдатись, адже жоден гордий чоловік не визнає, що якась жінка краще за нього водить авто. Так вже історично склалось, що автомобілі - це суто чоловіче. І тепер, коли жінки "дорвались" до керма, ви змушені захищатись анекдотами і фразами типу "жінка за кермом - мавпа з гранатою". Коли ви вже визнаєте жінок повноцінним водіями, нічим не гіршими за вам, чоловіків???????????????????

BaldaДата: Понеділок, 05.05.2008, 00:23 | Повідомлення # 8
Слова ДАІ не вважаю статистикою...

TangoДата: Понеділок, 05.05.2008, 00:50 | Повідомлення # 9
Quote (Odunokuj_Angel)
Коли ви вже визнаєте жінок повноцінним водіями, нічим не гіршими за вам, чоловіків???????????????????

тут нема що визнавати. це неправда! smile . жінки може й уважніше, не знаю, за те ви не орієнтуєтесь на дорогах "по ситуації". якшо би забрати всі знаки, розмітку, світлофори, правила, чоловіки би собі нормально їздили, а жінки на обочині стояли, або дома сиділи) smile

KaVyNДата: Вівторок, 06.05.2008, 14:24 | Повідомлення # 10
УБІЙЦА (МАВПА ЗГРАНАТОЮ ПУЩЕНА В НАРОД)

Ni}{to
Odunokuj_AngelДата: Вівторок, 06.05.2008, 18:40 | Повідомлення # 11
Quote (Tango)
якшо би забрати всі знаки, розмітку, світлофори, правила,

Якщо це все забрати, то не буде смислу їздити. Якщо всі їздитимуть не по правилах, а хто як хоче, то навіть чоловіки перестануть орієнтуватися!!! Так що не будьте такими самовпевненими!!! Жінки орієнтуються не гірше за вас!

BaldaДата: Середа, 07.05.2008, 11:02 | Повідомлення # 12
Знакомый рассказывал, как он стоял на переходе-зебре, ожидая, когда проедет кавалькада медленно движущихся автомобилей. У него глаза полезли на лоб, когда он заметил, что в одной из машин девушка положила на руль книгу и читала ее вслух сидевшему рядом малышу!

Двадцятирічні дівчата за кермом визнані найбільш небезпечною групою серед водіїв: на кожен мільярд кілометрів у них доводилося близько 20 ДТП, що закінчилися смертю одного з учасників.

Згідно з дослідженням Американського національного інституту по обслуговуванню автомобілів (ASE), найчастіше в автосервіси звертаються жінки - 65%. Крім того, в 89% випадків саме жінки є ініціаторами ремонту автомобілів в їхніх сім'ях, повідомляє прес-служба General Motors.

Odunokuj_AngelДата: Середа, 07.05.2008, 21:55 | Повідомлення # 13
Quote (Balda)
Двадцятирічні дівчата за кермом визнані найбільш небезпечною групою серед водіїв

biggrin Мені ще немає 20 biggrin

TangoДата: Четвер, 08.05.2008, 00:24 | Повідомлення # 14
Quote (Odunokuj_Angel)
Мені ще немає 20

значить за пару років будеш:

Quote (Balda)
найбільш небезпечною групою серед водіїв
Odunokuj_AngelДата: Четвер, 08.05.2008, 17:09 | Повідомлення # 15
Не через пару років, а через 10 місяців biggrin

• Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Copyright Змінив))) © 2025