Кохання з першого погляду
|
|
Tango | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 00:53 | Повідомлення # 31 | Група: Модератори | стоп. ні. і личко шоб гарне була і талія і т.д. а ще як характер гарний то ціни нема.  | | |
|
Hardmetalgirl | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 14:38 | Повідомлення # 32 | Група: Модератори | Quote (Tango) стоп. ні. і личко шоб гарне була і талія і т.д. а ще як характер гарний то ціни нема. примітивні чоловічі стереотипи
| | |
|
Tango | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 16:57 | Повідомлення # 33 | Група: Модератори | чому стереотипи? а якою вона має бути? | | |
|
Hardmetalgirl | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 21:42 | Повідомлення # 34 | Група: Модератори | Quote (Tango) чому стереотипи? бо це примітив..стандартно для хлопців... Quote (Tango) а якою вона має бути? гармонічною..щоб поєднувалась краса і душа.
| | |
|
Tango | Дата: Вівторок, 10.06.2008, 23:46 | Повідомлення # 35 | Група: Модератори | Quote (Hardmetalgirl) гармонічною..щоб поєднувалась краса і душа. це той самий стереотип. | | |
|
Hardmetalgirl | Дата: Середа, 11.06.2008, 13:02 | Повідомлення # 36 | Група: Модератори | Quote (Tango) це той самий стереотип. неправда...це не стереотип.. це факт. ти ж казав просто за красу.
| | |
|
Link | Дата: Середа, 11.06.2008, 14:11 | Повідомлення # 37 | Група: Користувачі | Quote (Tango) це той самий стереотип. faint Але краса спочатку..Правда ж?А тоді хай там вже і душа ..
Любов - річ жорстока,і ти розумієш, Що ніколи не був таким одиноким. Вона тебе вогнем пекучим обпалить І ніхто не спитає, чи тебе болить. | | |
|
Tango | Дата: Середа, 11.06.2008, 18:22 | Повідомлення # 38 | Група: Модератори | Quote (Hardmetalgirl) ти ж казав просто за красу. Quote (Link) Але краса спочатку..Правда ж?А тоді хай там вже і душа .. на красу звертається увага першого погляду, а потім вже і який характер взнати треба. так. | | |
|
Link | Дата: П'ятниця, 13.06.2008, 16:48 | Повідомлення # 39 | Група: Користувачі | Quote (Tango) на красу звертається увага першого погляду, а потім вже і який характер взнати треба. так. Але все таки першого погляду..Якщо не подобається.то до другого вже не присупають
Любов - річ жорстока,і ти розумієш, Що ніколи не був таким одиноким. Вона тебе вогнем пекучим обпалить І ніхто не спитає, чи тебе болить. | | |
|
Tango | Дата: П'ятниця, 13.06.2008, 19:37 | Повідомлення # 40 | Група: Модератори | так, але не завжди. не припускають коли незнайомі, а так перестрілись. але коли працюють чи вчаться разом, мають тісні звязки, тоді й характер людини взнається сам по собі. гарна вона чи ні. | | |
|
toofast | Дата: Вівторок, 17.06.2008, 21:34 | Повідомлення # 41 | Група: Модератори | х...ня це всьо. такого не буває! а якщо і буває, то тільки фізичне вподобання. покохати людину з одного тільки погляду - неможливо!!! ти ж не знаєш яка вона насправді. | | |
|
KaVyN | Дата: Середа, 18.06.2008, 20:40 | Повідомлення # 42 | Група: Перевірені | а в тебе було таке що побачив дівчину і не зміг забути?
Ni}{to | | |
|
toofast | Дата: Четвер, 19.06.2008, 18:11 | Повідомлення # 43 | Група: Модератори | нєа, всі вони з часом забуваються....... бувало що довго в голові тримається, але як я сказав: з часом забувається...... | | |
|
Hardmetalgirl | Дата: Четвер, 19.06.2008, 21:41 | Повідомлення # 44 | Група: Модератори | Quote (toofast) х...ня це всьо. такого не буває! а якщо і буває, то тільки фізичне вподобання. покохати людину з одного тільки погляду - неможливо!!! ти ж не знаєш яка вона насправді. то правда... в мене один влюбився ..з 1 погляду...я не вірю в таке...я не хочу кохати..тому,що досвід гіркий...хочу бути сама.
| | |
|
Tango | Дата: Неділя, 22.06.2008, 15:19 | Повідомлення # 45 | Група: Модератори | Quote (Hardmetalgirl) ...хочу бути сама. і довго так будеш? | | |
|