Зрада
|
|
|
|
KaVyN | Дата: Четвер, 08.05.2008, 19:50 | Повідомлення # 16 | Група: Перевірені | А коли краща дівка - це міцна горівка(остання стадія) цікаво чи тоді люди жаліють???
Ni}{to | | |
|
Tango | Дата: Четвер, 08.05.2008, 20:17 | Повідомлення # 17 | Група: Модератори | тоді жаліють, мабуть. | | |
|
KaVyN | Дата: Четвер, 08.05.2008, 20:18 | Повідомлення # 18 | Група: Перевірені | як хто. але коли дівчина кидає пацана той напивається в 90% випадків
Ni}{to | | |
|
Tango | Дата: Четвер, 08.05.2008, 20:21 | Повідомлення # 19 | Група: Модератори | і зразу до любої пяним преться. так сказати, шоб розвіяла смуток. та скільки народу через тих дівок спивається... | | |
|
|
Tango | Дата: Четвер, 08.05.2008, 20:28 | Повідомлення # 21 | Група: Модератори | пробачати треба. далі просто діла не буде, як будем жити з образою. мститись - тоже варіант. тільки так: шоб вона бачила тебе з іншою, жаліла, що розстались.. | | |
|
KaVyN | Дата: Четвер, 08.05.2008, 20:32 | Повідомлення # 22 | Група: Перевірені | в мене взагаліто була на думці жорстокіша пмста, але не кривава
Ni}{to | | |
|
Tango | Дата: Четвер, 08.05.2008, 21:13 | Повідомлення # 23 | Група: Модератори | жорстокіша? позубам бітою? | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: П'ятниця, 09.05.2008, 10:49 | Повідомлення # 24 | Група: Модератори | Quote (KaVyN) напивається в 90% випадків Напиваються, бо потім зранку голова болить сильніше за серце і душу... А мститися - це не вихід.
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: П'ятниця, 09.05.2008, 10:55 | Повідомлення # 25 | Група: Модератори | Та й взагалі - ви хоч можете напитися, коли вас дівчина лишила, а що робити дівчині, коли її лишив хлопець?
Я не лучшая, я – единственная! Слегка Распущена, Ранима И Вольна.. Я Виновата В Том,Что Я Горда..Но Я Ведь Девушка, А Значит Я Права!  | | |
|
Tango | Дата: П'ятниця, 09.05.2008, 11:32 | Повідомлення # 26 | Група: Модератори | тоже 50 грам на душу прийняти , і піти як ви любите до подружки поплакати.. а взагалі треба робити все шоб не лишив. | | |
|
Odunokuj_Angel | Дата: Субота, 10.05.2008, 11:02 | Повідомлення # 27 | Група: Модератори | Quote (Tango) а взагалі треба робити все шоб не лишив. Якщо його любов пройшла, то немає смислу боротись і робити все щоб не лишив, бо як нема почуттів, то старайся не старайся рано чи пізно всеодно лишить.
|
Odunokuj_Angel | Дата: Неділя, 25.05.2008, 16:57 | Повідомлення # 28 | Група: Модератори | Взагалі кажучи, мені здається, що у зраді винні обоє. Адже коли одного щось не задовільняє у стосунках, він починає шукати це на стороні. От і виникає зрада.
|
Link | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 14:27 | Повідомлення # 29 | Група: Користувачі | Я не пробачаю зради.Це найгірше,коли людина обманює, зраджує.
Любов - річ жорстока,і ти розумієш, Що ніколи не був таким одиноким. Вона тебе вогнем пекучим обпалить І ніхто не спитає, чи тебе болить. | | |
|
KaVyN | Дата: Понеділок, 09.06.2008, 19:46 | Повідомлення # 30 | Група: Перевірені | помста це кайф настільки великий що перебиває будь який біль навіть будун
Ni}{to | | |
|